aceasta lume e bolnava` .. stiu` .. da n`ai ce`i face .. tu incerci` sa o schimbi` si`ti iei capace .. cand ceri pace :).

Probabil din respect pentru oamenii care iubesc tara asta ma abtin sa nu injur fiecare tigan ce ne face de ras peste tot in lume.Nu sunt rasista,din contra,urasc oamenii care fac discriminare intre persoane.

In schimb, nu pot sa nu acuz “jmekerii” adepti ai firmelor “Harmani” si “Dolce habana” pentru comportamentul mizerabil. Chiar ma intreb cum de ajung acolo astfel de persoane,iar cei invatati ,cu studii,sfarsesc a fii victime ale sistemelor rusinoase din Ro.

Prieteni din afara am,chiar destui,majoritatea din America de Sud. Desi la prima prezentare,toti afiseaza o privire tipic ironica,cu o spranceana ridicata si fruntea putin incruntata,pe masura ce ajung sa te cunoasca,parca mai arunci o firimitura de fericire in cutia milei a Romaniei.

Recent,mi s-a stricat starea,dupa ce am intrat intr-un chat international. De parca nu stiam reactia celorlalti,m-am intregistrat,apoi am postat,prezentandu-ma a fi o mandra bucuresteanca,mai exact romanca!…Stiam ca nu voi primi un “welcome” adresat unor nemti sau englezi,dar nici “fuera rumano,fuera!”,nu era in asteptarile mele negativiste. (fuera rumano,fuera= iesi afara,romane,iesi). Practic eram gonita de undeva,fara a fi lasata sa imi prezint varsta si toate cele.

Astept cu nerabdare ziua in care voi ateriza in alta tara,ascuzandu-mi nationalitatea si cuvintele frumoase ale limbii native. Dureros,dar real!.

Besos.! :*

This entry was posted in Abracadabra.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply