Cand te lovesti de piatra de jos,iti dai seama de cele din cap.`:)

Nu putem ajunge mai rău de atât.Trăim in minunabila noastra (Ro)mânie.Fiecare lucru rau care ni se intampla,e facut cu mana noastra.Deci,pana mea.Dc ne mai vaitam atât?

Defapt,nici nu stiu cu cine vorbesc.Sunt o ciudata care zi de zi incearca sa faca cate un bine,sau ma rog,mai multe.Nu ca m’as lauda,da nah.Nemultumirea e ca niciodata nu ti se multumeste.Pai de ce frate?.Pt ca asa’s romanii.Ajuti o baba sa treaca strada cu 5 pungi intr’o mana si un bax de ulei in alta mana si o mai sprijini si pe ea pe deasupra si nici macar un “dte dracu’ ca m’ai ajutat” /:).Si te mai miri de unde au babalâcii atata “intelepciune”.

Ori se mai intampla ca UNEORI(a se citi “Intodeauna”] un prieten sa’ti solicite ajutorul.Sa te trateze ca pe un telefon cu bateria moarta.Sa te forteze pana incepi sa bipui.Ma rog,ca la oameni nu exista “bip” .Cenzura e demult data jos.;-j.

Căăă  indiferent ce ai face ca sa le deschizi ochii celor incuiati in capul lor sec,nu vei face nimic decat sa pici tot tu prost.Da,nenică !

Si nu stiu daca sa ma amuz in caz ca maine il aud pe vreunu’ ca se trezeste si spune “Eu,astazi,voi reusi sa fac sa nu mai exista discriminare.Voi da putere cuvantului “PEace”.

Apropo de “Peace”.Cat poa’ sa fie de cretine vedetele astea sa arate intr’una 2 degete ridicate si sa zambeasca aparatelor/:).Bai ma lasii…PEACE pe dracu’ cand ele trec cu ochii inchisi pste oamenii de la colturi,cand s drogheaza si mai se apuka de nush ce scandaluri.
Da mă.Asa’i lumea.Nu ca mi’as fi dat seama tocmai azi.

This entry was posted in Abracadabra.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply